Hem » Enkel fiskgryta med torsk och lax

Enkel fiskgryta med torsk och lax

by Andreas Malm
0 comment

Okay, har du någonsin övervägt att prova en enkel fiskgryta med torsk och lax? Håll i hatten, för här kommer du att förstå varför det är ett riktigt gott val. Följ med!

Vad menas med enkel fiskgryta med torsk och lax?

Enkel fiskgryta med torsk och lax är precis vad det låter – en ljuvlig havsdelikatess gjord på enklast möjliga sätt. Här kombineras salta laxkuber med skärgårdens friskaste torsk. Resultatet? En smakupplevelse du sent kommer att glömma.

Hur gör man en enkel fiskgryta med torsk och lax?

Astrofysik kan vara ett mysterium. Kodning kan verka som alien-teknologi. Men att göra en enkel fiskgryta med torsk och lax? Det är en lekstuga. Låt oss bevisa det!

Ingrediens Mängd Steg
Torsk 400 g Skär i bitar
Lax 400 g Skär i bitar
Grädde 2 dl Häll i grytan
Grönkål 1 dl Lägg i grytan sist

Det startar i all sin enkelhet med lite förberedelser, men slutresultatet är värt varje sekund av din tid.

Vad serverar man till en enkel fiskgryta med torsk och lax?

Frågan som nästan är lika brådskande som vad man ska äta till middag imorgon. Men oroa dig inte, det finns en hjälte i alla matböcker – potatis! En klumpig mosad potatis att absorbera alla de smakrika safterna maskerar helt enkelt perfekt mot din enkla fiskgryta.

Så nu när du vet allt om att göra en enkel fiskgryta med torsk och lax, vad väntar du på? Sikta på stjärnorna, ta en skaldjur-sväng. Lycka till, och låt den bästa grytan vinna!

You may also like