Hem » Mrs. harris goes to paris visningstider

Mrs. harris goes to paris visningstider

by Andreas Malm
0 comment

Hmm, luta dig tillbaka och låt mig berätta en saga om när Mrs. Harris går till Paris. Ja, den efterlängtade filmen är äntligen här för visning! Så du undrar säkert, ”När kan jag få chansen att se Mrs. Harris goes to Paris?” Låt mig berätta allt om det.

Visningstider för Mrs. Harris Goes to Paris

Så, när kan du få chansen att dyka in i denna underhållande berättelse? Javisst, vi har svaret! Visningstiderna för Mrs. Harris Goes to Paris sträcker sig över olika tider på dagen för att passa alla smaker. Du kanske är en morgonperson som tycker om att starta dagen med en bra film. Eller kanske du är nattugglan som älskar att avrunda din dag med en inte-så-tyst filmstund. Oavsett vilken typ du är, har vi något för dig.

För att hjälpa dig planera ditt filmtittande schema har vi sammanställt en tidtabell för dem som är intresserade av att se Mrs. Harris goes to Paris.

Dag Morgon Visning Kväll Visning
Måndag 10:00 19:00
Tisdag 10:00 19:00
Onsdag 10:00 19:00
Torsdag 10:00 19:00
Fredag 10:00 19:00
Lördag och Söndag 14:00 21:00

Förberedelser Innan Visningen

Innan du beger dig till teatern för att uppleva Mrs. Harris Goes to Paris, varför inte förbered dig lite? Och jag menar inte bara att köpa popcorn. Hur bra känner du till bakgrunden till denna fascinerande berättelse?

  • Filmen är baserad på novellen ”Mrs ’Arris Goes to Paris” av Paul Gallico.
  • Den erbjuder en rörande och inspirerande berättelse om en London-städerska som bestämmer sig för att resa till Paris för att köpa en Dior-klänning.
  • Den är full av humor, hjärta och en hel del haute couture.

Så, luta dig tillbaka, njut av filmen och låt oss följa med Mrs. Harris på hennes äventyr!

You may also like