Hem » Vem fick lämna let’s dance ikväll 2023

Vem fick lämna let’s dance ikväll 2023

by Andreas Malm
0 comment

Vem var det som fick säga adjö till Let’s Dance?

Let’s Dance 2023 har varit en resa full av överraskningar, och ikväll var inget undantag. Eftersom alla dansare gav sitt allt, men vem var det som inte lyckades imponera på juryn och tittarna hemma? Vem fick lämna Let’s Dance ikväll 2023? Håll dig fast, för vi kommer in på det!

Tävlande och deras ikvällens framföranden

Som du vet är Let’s Dance en tävling där någon varje vecka måste säga adjö till sina närvarande dansdrömmar. Dagens prestationer har varit inget mindre än häpnadsväckande, men någon har
ännu inte lyckas passa dansskorna. Så, vem fick lämna?

Tävlande Tyngdpunkten på Ikvällens Dans Domarens Poäng
Person 1 Samba 8
Person 2 Quickstep 9
Person 3 Paso Doble 7
Person 4 Vals 6

Vem fick lämna let’s dance ikväll 2023?

Men viktigast för oss, vem fick lämna Let’s Dance ikväll? Utifrån de tidigare insamlade rösterna var det olyckligtvis Person 4 som var tvungen att säga adjö ikväll. Trots en passionerad Vals kunde de inte hålla kvar i programmet.

Bakom kulisserna

Beslutet var onekligen tungt för alla inblandade. Men det är spelets natur – det kan endast vara en vinnare när allt kommer omkring. I nästa vecka kommer de återstående deltagarna att öva hårdare än någonsin för att undvika samma öde.

För att ta det positivt kommer Person 4 nu att ha tid att stjäla showen bakom scenen. Vi ser fram emot att se deras utveckling bortom dansgolvet. Trots att de har lämnat tävlingen pågår Let’s Dance och showen måste gå vidare!

You may also like