Hem » Falukorv i ugn krossade tomater grädde

Falukorv i ugn krossade tomater grädde

by Andreas Malm
0 comment

Falukorv i ugn krossade tomater grädde – ett underbart recept

Letar du efter ett snabblagat och smaskigt recept till middagen ikväll? Låt mig berätta om ett enkelt recept –falukorv i ugn med krossade tomater och grädde. Förberedelsen tar endast några minuter och resultatet blir en himmelsk rätt.

Hur lagar man falukorv i ugn krossade tomater grädde?

Först behöver du bara skiva falukorv och lägga den i en ugnsform. Sedan häller du över krossade tomater och grädde. In i ugnen på 200 grader i cirka 30 minuter – och voila! Du har en läcker måltid att servera familjen eller vännerna på nolltid.

Ingredienser Mängd Utförande
Falukorv 1 stor Skivas
Krossade tomater 400g Hälls över korven
Grädde 2 dl Hälls över korven och tomaterna
Ugn 200 grader Bakas i 30 minuter

Några tips

Om du är en finsmakare och gillar att experimentera med smaker, kan du lägga till lök och vitlök för att ge rätten lite mer karaktär. Eller varför inte lite chili för extra värme?

Falukorv i ugn krossade tomater grädde – ett säkert kort

Falukorv i ugn med krossade tomater och grädde är verkligen ett säkert kort! Snabbt, enkelt och onödigt gott, detta recept är perfekt när du vill ha en riktigt god måltid men saknar tid eller energi för att laga mat. Så vad väntar du på? Kom igång och tillaga denna fantastiska rätt!

Smaklig måltid!

Nu vet du hur du gör en fantastisk rätt med falukorv, krossade tomater och grädde. Så nu är det dags att gå till köket och börja laga din middag. Smaklig måltid!

You may also like