Hem » Spara pengar under studietiden med Comviq student

Spara pengar under studietiden med Comviq student

by Max Gustafsson
0 comment
student

De flesta som pluggat på högskola eller universitet vet hur svårt det är att få pengarna att räcka till allt. Boende, mat, lite festligheter, och vips är pengarna slut. Tar man på sig för mycket extrajobb, riskerar studierna att bli lidande, lånar man mycket, ja då får man skulder som förr eller senare skall betalas åter. Comviq erbjuder möjligheter att spara på mobilabonnemanget, vilket är välkommet för en fattig student.

Snabba fakta om Comviq Student

Vad?Abonnemang avsedda för studenter
När?För dig som pluggar eller är under arton år
Storlek?Abonnemang med surf på mellan 6 och 100 GB
Varför?För att bättra på kassan under studietiden

Studentabonnemang från Comviq stöttar ekonomin

Vad ingår då i Comviq student mobilabonnemang? I dess enklaste form så rör det sig om en mindre surfpott samt fria samtal och sms. Väljer du en större surfpott, ingår en viss mängd utlandssamtal samt möjligheten att flytta sparad surf. Väljer man som student ett Comviq abonnemang för student utan telefon, så är man även fri från bindningstiden på sitt abonnemang. Som student ger Comviq dig många fördelar.

Väljer du som student ett av de större abonnemangen avseende surf, så har du även möjlighet att surfa med den moderna 5G-tekniken. 5G erbjuder möjligheter till surf som många gånger går snabbare än traditionell surf med fiber. Som student finns det alltså ett antal fördelar med att välja ett Comviq mobil student-erbjudande. Så är du under arton eller student, surfa in på Comviq.se/student och se vad Comviq kan erbjuda dig.

Comviq student med mobil

Hur är det då om du saknar mobiltelefon och vill lägga till det till ditt abonnemang? Det går alldeles utmärkt. Comviq erbjuder ett antal mobiler som du kan ha som tillval till ditt abonnemang.Vill du ha en iPhone kan du utan problem lägga till någon av de senaste modellerna. 

Comviq student med iPhone X eller iPhone 8 Plus fungerar dock inte, då mobilen är allt för gammal för att säljas med nuvarande abonnemang. Comviq student går heller inte att kombinera med iPhone 11 Pro Max, eller med andra äldre iphone-modeller. Det innebär att en favoritmobil för många, iPhone XS, inte heller kan kombineras med Comviq student. Utöver iphone kan du naturligtvis även välja mobiltelefon från en rad andra tillverkare, såsom Samsung, Sony eller Motorola.

Det bästa med Comviq Student

  • Möjlighet att anpassa surfmängden
  • Riktigt pressade priser
  • Du kan lägga till en bra mobil med uppdaterade funktioner
  • Möjlighet att slippa bindningstid
  • Du kan köpa kontantkort “to go”

Comviq student – inte för alla

Hur är det då om du är fyllda arton och inte studerar? Då kan du inte skaffa ett Comviq student-abonnemang, utan hänvisas istället till något av Comviqs andra fördelaktiga abonnemang. Comviq har nämligen en rad skräddarsydda och förmånliga abonnemangsformer, även för dig som inte är student. Är du fyllda femtiofem finns det speciellt förmånliga priser och abonnemang.

Även till de abonnemang som inte är knutna till studenter, kan du givetvis lägga till en mobiltelefon för att försäkra dig om att du har en uppdaterad och väl fungerande mobil.

Comviqs abonnemang finns med en rad olika surfpotter, och det finns till och med abonnemang med fri surfmängd, så du inte behöver tanka extra surf.

Vad du bör tänka på då du väljer abonnemang

Oavsett om du är student eller inte, så är det viktigt att du innan du väljer abonnemang, tar en rejäl fundering över dina behov och mobilvanor. Om du till exempel sällan eller aldrig ringer utomlands, och har för vana att stänga av mobilen när du reser på semester, är du inte beroende av ett abonnemang med en viss mängd gratis utlandssamtal.

Om du har ett bra internetabonnemang i hemmet och på ditt jobb, kanske du kan klara dig med en mycket liten surfpott på ditt mobilabonnemang. På många ställen finns det dessutom gratis

trådlösa nätverk som du kan ansluta till.

Ovanstående tips gäller naturligtvis inte bara för Comviq abonnemang, utan är lika användbara oavsett vilken operatör du valt att teckna avtal med. Tänk på att se över bindningstider och andra förpliktelser noga. Som regel kan det vara bra att betala lite mer för den frihet ett obundet abonnemang ger.

You may also like