Hem » Vad hände med Happy Pancake?

Vad hände med Happy Pancake?

by Andreas Malm
0 comment

År 2007 grundades Happy pancake nätdejting av Martin Wikborg. Iden med företaget var att förändra och underlätta nätdejtingen i Sverige. Idag är Happy pancakes en av de största dejtingsidorna i både Sverige och Finland. Företaget arbetar med att lanseras i fler länder och har precis lanserats i Nederländerna. Sedan starten 2007 har företaget fått en rad olika utmärkelser från olika jämförelsesidor. I Sverige idag har Happy pancakes ungefär 800 000 medlemmar registrerade på sin sida.

100 % gratis

Att bli medlem på Happy pancakes är helt gratis och det finns inga dolda avgifter på hemsidan. När Wikborg startade företaget vill han skapa en dejtingsida som var helt gratis för användarna eftersom han ansåg att priset för att dejta online hade stigit. Idag finansieras Happy pancak av annonser som syns på hemsidan. Eftersom att hemsidan är gratis finns det inte heller olika medlemskap att välja mellan utan du som besökare får tillgång till alla funktioner direkt när du skapar ett konto.

Skapa din profil

För att registrera dig på Happy pancakes behöver du vara minst 18 år fyllda. Happypancake login är enkel och när du registrerar dig kan du välja mellan att logga in via Facebook eller skapa ett konto länkat till ditt telefonnummer. När du skapar ditt konto får du först fylla i en del personlig information såsom ålder och kön. Nästa steg är att ge hemsidan information om vad du söker efter hos en partner. Här kan du välja vilken åldersgrupp du vill att din framtida partner ska befinna sig i.

Hos hemsidan har du möjlighet att göra din profil ännu mer personlig genom att lägga till bilder, skapa album och skriva en introduktionstext om dig själv.

När du för första gången happy pancake logga in får du information om att hemsidan inte är en plats för dig som endast är ute efter sexuella tjänster och att du som medlem måste respektera andra medlemmar.

Happypancake app lanserades nyligen och ger användarna enklare tillgång till dejtingsajten. Innan fanns Happy pancakes endast som webbversion vilket gjorde den mindre lättillgänglig för dig som användare ute på språng.

Funktioner

Även om Happy pancakes är helt gratis för dig som användare erbjuder hemsidan fortfarande en hel del funktioner som underlättar ditt dejtande online.

Snabb matchning

En funktion som Happy pancakes erbjuder är snabb matchning. Här tar hemsidan fram 40 olika profiler som du får se miniatyrbilder av deras profiler. Medlemmarna som kommer upp här är medlemmar som passar in i kriterierna du söker. Ser du något du gillar kan du enkelt klicka på miniatyrbilden för att besöka deras profil och läsa mer om personen.

Min idealprofil

Hemsidan erbjuder även dig som medlem att fylla i information om din ideala partner och använda dig av funktionen ”Mina idealprofil”. Här får du fylla i en mängd information om din drömmatchning. Exempelvis ålder, kön, bostad, arbete och intressen.

Skicka meddelanden

Både via appen och på hemsidan kan du enkelt skicka meddelanden till andra medlemmar. Du kan även välja att lägga till personen som flört eller som favorit. När du gör det kommer personen dyka upp i dina mappar så du smidigt kan hitta tillbaka till profilen vid ett senare tillfälle.

Dejtingtips

På Happy pancakes hemsida kan du hitta artiklar om nätdejting. Här kan du bland annat läsa om tips för hur du skapar en bra profil, vad ni bör göra på första dejten, vilket foto du borde välja som profilbild samt hur du dejtar säkert.

Stor chans till romans

Eftersom Happy pancakes är en av de största dejtingsajterna i Sverige just nu så har du som medlem stor chans till att hitta din drömmatchning. Speciellt med alla funktioner som hemsidan erbjuder.

You may also like