Hem » Hur gammal är Theoz?

Hur gammal är Theoz?

by Max Gustafsson
0 comment
Artist

Theoz är en svensk artist och influencer som slog igenom som ung på Youtube och TikTok. Theoz är född den 17 juli 2005. Samma datum 2022 fyller han alltså 17 år. Trots att Theoz fortfarande är så ung har han redan hunnit nominerats två gånger till Guldtuben. Theoz heter egentligen Theodor Haraldsson. 

Theoz – ett stjärnskott på youtube

Theoz slog igenom på TikTok. Därefter har karriären gått spikrakt uppåt genom alltmer populära sociala konton men också genom musik. 2019 släppte Theoz en EP. Två år senare var han med i “Lotta på Liseberg” och under 2022 hade han ett eget bidrag i melodifestivalen – “Som du vill”. 

Efter sin uppväxt i Linköping har Theoz snabbt blivit en personlighet för hela Sverige. 

Det finns inga tecken på att Theoz resa i mediaetern håller på att avta, tvärtom. Under 2022 fick Theoz chans att vara med i “Allsång på Skansen”, och de som inte sett honom som artist har kanske träffat på honom som skådespelare mot Robert Gustafsson i filmen “Rymdresan”. 

Men även om man lär känna Theoz som artist är det svårare att komma in under skinnet på honom och få lite mer privata detaljer. Theoz är väldigt mån om sitt privatliv och avslöjar mycket lite om sin familj – sina föräldrar och framför allt inte något om en eventuell flickvän. 

Hur gammal är Theoz egentligen?

Med tanke på alla framgångar Theoz har haft kan man verkligen fråga sig hur gammal är Theoz, egentligen. Räknat i framgångar, hur många följare han har på sociala medier, hur stort avtryck han redan har gjort på medieSverige och alla hans framgångar får man nog säga att 17 år inte räcker till!

You may also like