Hem » Hur omtyckt var En hederlig jul med Knyckertz?

Hur omtyckt var En hederlig jul med Knyckertz?

by Andreas Malm
0 comment

Julkalendern förra året, En hederlig jul med Knyckertz, handlade om en familj beståendes av tjuvar. Sonen i familjen ville skapa en hederlig jul, vilket inte visade sig vara helt enkelt. Men vad tyckte egentligen tittarna om den här julkalendern? Och kommer årets julkalender att gå hem i stugorna på samma sätt som förra årets?

En hederlig jul med Knyckertz fick bra omdömen av både allmänheten och kritiker. Den klassades kanske inte som den bästa genom tiderna, men den var samtidigt mer omtyckt än vissa tidigare julkalendrar. Det kan vara svårt att göra en serie som går hem hos alla, speciellt när det är så spridda målgrupper som tittar. Julkalendern är ju någonting som ska passa stora som små.

Kommer julkalendern 2022 gå hem i stugorna?

Det här årets julkalender har ett helt annat tema, ett kungligt sådant. Namnet är Kronprinsen som försvann, och sagan utspelar sig på 1700-talet. Spänning och humor är två av ingredienserna i den här kalendern. Men kommer barnen att uppskatta en julkalender som utspelar sig för så längesen och där en rik prins möter en flicka som bor på barnhem? Eller kommer tjuvarna i familjen Knyckertz vara en större favorit? Det återstår helt enkelt att se.

You may also like