Hem » Sörens vedugn

Sörens vedugn

by Andreas Malm
0 comment

I Örebro finner du den italiensk inspirerade restaurangen Sörens vedugn. Här serveras vedugnsbakad surdegspizza med färsk råvaror. Restaurangen är tämligen ny och öppnades först den 20 juni 2020 av ägaren Adam Dagdelen.

Här hittar du Sörens vedugn

Sörens vedugn ligger strategiskt placerat nära universitetet i mitten av Örebro stad. Restaurangen ligger på Sörbyvägen 4 mittemot Ica Maxi. Genom att ligga i mitten av Örebro stad är det enkelt att ta sig till restaurangen både till fots och via bil eller kollektivtrafik.

Hos Sörens vedugn kan du njuta av maten både inne i en härlig miljö men även utomhus på terrassen under sommarmånaderna.

Utanför restaurangen ligger Sörbybacken där du kan spela fotbollsgolf, paintball eller testa zipline innan eller efter maten.

Utbud

Sörens vedugn är inspirerat av den italienska köket men har ett svenskt tema. Alla deras pizzor är nämligen inspirerade av personer i deras närhet och har därmed fått svenska namn så som Greta, Erik, Doris och Tore. Pizzorna är bakade med en tunn och krispig vedugnsbakad surdegsbotten med färska råvaror.

Restaurangen har även tillstånd att servera italiensk öl och olika drinkar till sina gäster. Och på menyn finns inte bara pizzor utan även några bowls och ett fat med italienska delikatesser.

Sammanfattning

Avslutningsvis kan vi sammanfatta Sörens vedung som en perfekt restaurang för dig som vill avnjuta en god italiensk pizza tillsammans med goda drinkar eller ett glas öl. Restaurangen passar lika bra för kompisgänget som barnfamiljen. Vill du spendera en dag med familjen kan du börja med att göra några aktiviteter på Sörbybacken innan ni avslutar med middag på Sörens vedugn. Restaurangen ligger bra till i mitten av Örebro och i anslutning till Sörbybacken och alla deras aktiviteter. Under sommaren kan du ta med kompisgänget och sitta på terassen medans ni njuter av en god pizza och dricker öl.

You may also like